15:15

BAIK

IFK Luleå - BAIK 2-0

Säsongens andra träningsmatch slutar även den med en 2-0 förlust.
Vi gör en blek insats där det ser ut som vi har stor respekt för motståndarna från början av matchen.
Trots detta skapas det inte speciellt många klara målchanser under första halvlek. IFK tar ledningen på frispark efte en halvtimmes spel och det är ställningen i paus. Vi kommer ut bättre i andra halvlek och visar lite mer mod. Mycket spel på mittplan präglar även andra halvlek men efter en timmes spel ökar IFK på till 2-0 på straff. Ett par minuter efter straffmålet har vi vår stora möjlighet där Malle bryter ett slarvigt bakåtpass och Zekeriya slår bollen mot tom kasse men stolpen räddar IFK. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi kan bättre, framförallt i duellspelet där vi inte känns lika påkopplade som motståndarna. Nu laddar vi om och ser fram emot kommande helg då vi tar emot seriekollegan Kiruna FF på lördag 19/2 kl. 16.00 i Arcushallen.